werken bij riedex

Woon je in onze regio, op zoek naar (ander) werk en ben je gewend om dingen met je handen te maken? Dan kunnen we misschien iets aan elkaar hebben.

Onze producten vinden meer en meer hun weg naar het buitenland. In verband met deze groeiende export zijn wij op zoek naar een:

Medewerker assemblage (m/v)
38 uur p/w

Elektromonteur machinebouw (m/v)
38 uur p/w
 

Het werk bij Riedex bestaat uit het meehelpen bij het bouwen van onze afzuigunits. Die worden gemaakt uit plaatstaal. De onderdelen worden eerst op machines gemaakt en daarna met de hand in elkaar gemonteerd. Het hele productieproces is opgedeeld in een aantal stappen, waarbij iedereen zijn eigen taak heeft.
 
Ervaring in de metaal is nuttig, maar zeker niet noodzakelijk. Iemand die gewend is aan het werken met machines en/of ervaring heeft met assemblagewerk in welke bedrijfstak dan ook, vindt bij ons snel zijn plek.
Het werk is niet tijdelijk, maar permanent. We werken daarom liever niet met uitzendbureaus, payrollfirma’s etc. Iedereen is in dienst van Riedex, al beginnen nieuwkomers wel op een tijdelijk contract. Dat brengt met zich mee dat werken bij Riedex misschien iets minder vrijblijvend is dan gemiddeld. We hechten sterk aan een ouderwets arbeidsethos. Dus gewoon op tijd zijn, je werk doen en niet voor ieder wissewasje thuis blijven. Als wij op jou aankunnen, kun jij op ons aan.
 
Onze werkweek telt 38 uren en we werken volgens de CAO Metaal en Techniek.
Zie je kansen? Mail dan even je CV naar info@riedex.nl. We zijn altijd in voor een kennismakingsgesprek.

Riedex BV
Hoofdstraat 17
8811 HD RIED

Telefoon: 0517 – 269 241
E-mail: info@riedex.nl