vacatures
Nederlands English Deutsch Français

riedex

Het specialisme van Riedex BV is de fabricage van afzuigsystemen voor machinale houtbewerking, al vanaf 1970. Inmiddels beschikken we dan ook over een enorme kennis op dit vakgebied. Het stelt ons in staat om doordachte afzuigsystemen te ontwerpen en die op efficiënte wijze te produceren, volgens de nieuwste inzichten en technieken.

De ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving worden nauwlettend gevolgd, zodat onze produkten steeds voldoen aan de jongste Nederlandse en Europese eisen met betrekking tot arbo, veiligheid en milieu.

Ons streven is om meer te zijn dan een leverancier van produkten uit een catalogus. Dat uit zich onder meer in een grote flexibiliteit in de gehele bedrijfsvoering. Moet een afzuigunit worden aangepast omdat er te weinig hoogte is of de deur te klein is? Wij bedenken een oplossing. Vaak zonder extra kosten te maken, want onze produktiemachines kennen geen omsteltijden. Snelle levering noodzakelijk? Wij wringen ons in alle bochten. Even geen mogelijkheden voor montage of transport? Dan springen wij bij. Onduidelijkheid over de regelgeving? Vraag het ons, wij leggen het graag uit.

En de service? Nou, die nemen we erg letterlijk: dienstverlening. Dat staat voorop, niet het eraan verdienen. Zo geven we 2 jaar garantie op al onze produkten en stellen we ons ook buiten de garantie vaak coulant op, omdat we vinden dat u uit mag gaan van het vele jaren probleemloos gebruiken van onze apparatuur. 

riedex
riedex