Over ons

Ons verhaal

“Natuurlijk”, antwoorde Hendrikus Sloots toen een boer vroeg of hij ook een ventilator kon maken. Rikus, die zijn eigen smederij runde en geen enkele ervaring had met luchttechniek, ging de uitdaging aan. In de jaren '70 van de vorige eeuw stapte het bedrijf onder de naam 'Riedex' volledig over op filtertechniek. Inmiddels staat de derde generatie in de personen van Rein en Jacob Faber aan het roer van dit familiebedrijf.


Onze visie

Wij geloven dat iedereen in een gezonde, stofvrije omgeving moet kunnen werken. 1 op de 6 werknemers heeft te maken met gevaarlijke stoffen op het werk. Langdurige blootstelling aan stof kan ademhalingsproblemen, irritaties en ziektes veroorzaken. Een schone werkomgeving is dus van het grootste belang voor u en uw collega's. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij passen onze producten voortdurend aan aan de nieuwste wet- en regelgeving.


Onze werkwijze

Onze modulaire afzuiginstallaties zijn gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Ons streven is om meer te zijn dan een leverancier van producten uit een catalogus. Onze kennis willen we graag delen. Is er onduidelijkheid over de regelgeving? Wij leggen het graag uit. Vraagt u zich af welke oplossing het beste past bij uw bedrijf? Onze verkopers helpen u graag om de juiste keuze te maken.