Vacature: machine-operator

19 januari 2018

Onze groei zet krachtig door en daarom kunnen we nieuwe mensen gebruiken. Ben je woonachtig in onze regio, op zoek naar (ander) werk en ben je gewend om dingen met je handen te maken, dan kunnen we misschien iets aan elkaar hebben.


Het werk bestaat uit het meehelpen bij het maken van onze afzuigunits. Die worden gemaakt uit plaatstaal. De onderdelen worden eerst op machines gemaakt en daarna met de hand in elkaar gemonteerd. Het hele productieproces is opgedeeld in een aantal stappen, waarbij iedereen zijn eigen taak heeft.

Ervaring in de metaal is nuttig, maar zeker niet noodzakelijk. Iemand die gewend is aan het werken met machines en/of ervaring heeft met assemblagewerk in welke bedrijfstak dan ook, vindt bij ons snel zijn plek.

Het werk is niet tijdelijk, maar permanent. We werken daarom liever niet met uitzendbureaus, payrollfirma’s etc. Iedereen is in dienst van Riedex, al beginnen nieuwkomers wel op een tijdelijk contract. Dat brengt met zich mee dat werken bij Riedex misschien iets minder vrijblijvend is dan gemiddeld. We hechten sterk aan een ouderwets arbeidsethos. Dus gewoon op tijd zijn, je werk doen en niet voor ieder wissewasje thuis blijven. Als wij op jou aankunnen, kun jij op ons aan.

Voor het woon-werkverkeer dien je over een auto te beschikken.

Onze werkweek telt 38 uren en we werken volgens de CAO Metaalnijverheid.

Zie je kansen? Mail dan even je CV naar info@riedex.nl. We zijn altijd in voor een kennismakingsgesprek.

Vakantiesluiting Riedex

18 juli 2017

Tijdens de noordelijke bouwvak (7 augustus t/m 27 augustus) is Riedex gesloten. Dringende vragen kunt u mailen naar info@riedex.nl. Houd er rekening mee dat een reactie mogelijk langer op zich laat wachten dan normaal.

Verbouwing leidingwerkplaats

18 juli 2017

Deze week is de nieuw ingerichte ruimte speciaal voor het fabriceren van leidingwerk in gebruik genomen. Technisch installatiebedrijf Zonderland B.V. verzorgde de elektrische installatie. Door de nieuwe leidingwerkplaats komt er extra ruimte vrij voor het bouwen van afzuigunits en daarmee kan de productiecapaciteit flink worden verhoogd!

Ligna-special Houtkrant

8 mei 2017

In aanloop naar de Ligna in Hannover is er in de Houtkrant een artikel verschenen over Riedex. Lees hier het hele artikel.

Riedex op Ligna 2017

25 april 2017

Riedex is dit jaar vertegenwoordigd op de houtbeurs Ligna in Hannover, van 22 t/m 26 mei. Op de stand, te vinden in Hal 15 (stand F69) zijn de nieuwste producten te zien uit de DM-serie, speciaal ontworpen voor de Duitse houtbewerkingsmarkt.

Riedex 28 april slecht bereikbaar

25 april 2017

WIJ GROEIEN VERDER!

Daarom krijgen we een zwaardere elektriciteitsaansluiting.

In verband met de daarvoor noodzakelijke werkzaamheden zullen we op vrijdag 28 april een aantal uren “uit de lucht” zijn. Voor dringende zaken zijn we dan mobiel bereikbaar op 06 – 224 52 107.

Nieuw leverbaar: Afzuigunit 8000 kuub voor binnen

9 februari 2016

Nieuwe Europese regels maken het sinds kort mogelijk om grotere afzuigers binnen te plaatsen. Deze apparaten hebben een maximale capaciteit van 8000 kubieke meter per uur, terwijl de grens voor binnenopstelling voorheen lag op 6000 kuub. Voorwaarde is daarbij wel dat de apparatuur gedegen beveiligd is tegen de gevolgen van brand en stofexplosies.

Inspelend op deze ontwikkeling heeft Riedex zijn bekende MD-Serie onderdruk-afzuigunits uitgebreid met de MD-295. Met een capaciteit van 8000 m3/uur is dit nu de grootste MD-unit die binnen geplaatst mag worden. Zeker voor werkplaatsen met computergestuurde plaatbewerkingsmachines is dit een verbetering, want deze vragen meer afzuiging dan conventionele machines.

De MD-295 is leverbaar met opvang van het afval in rolbakken met ingelegde plastic zak, maar kan ook worden gecombineerd met een briketteerpers. Daarnaast is er een versie die is uitgerust met een blower, voor het inblazen van het afval in een spanencontainer.

 

Topdrukte bij Riedex

18 november 2015

Riedex leverde in 2015 40% meer afzuigunits dan in het jaar daarvoor. Topdrukte dus! En dat betekent hard werken op alle afdelingen van het bedrijf. Ook in 2016 lijkt deze groei zich door te zetten. 

 

Hoofdstraat 17 8811 HD Ried The Netherlands Telefoon: 0031 (0)517-269241 Fax: 0031 (0)517-269366 E-mail: info@riedex.nl KvK nr: 01059276 Vat nr: NL 009357646